’ I still love you

helt okej kväll igår 🙂 förutom att håret är som svintogummi och är torrt o jävligt. tog minst 1 timma att fixa det igår, kammen gick sönder när mor kamma håret. hihi. sen drog jag till stan och träffade rilla 🙂 drog oss till honom, han fixade food till oss. mumma. sen iaf så typ fixade jag mig och han somnade. tog en nyckel för jag skulle ju sova här inatt. Åkte till varg, ^^ kul kul 🙂 drack upp den lilla martinin innan krogen 🙂 gött mos ^^ kul att träffa alla, och alla va typ förstående. och alla visste om rilla, förutom bury o typ jocke eller nå. bury va inte så glad på mig bara för att jag inte hade sagt nåt. men jag sa att jag inte ville berätta det för alla.. han bah: men ALLA hos varg vet ju… ah men de har fattat på annat vis.

anyway, drog till krogen, blev lite dricka där oxå (: billigt va de igår så det var ju bra 🙂 blev lite ledsen sen, men jaja. det gör inte så mkt. jag visste ju att jag skulle bli sad så de gör inte så mkt. eller jo egentligen, men pratade med både Linda, micke o räkan om de typ så. och brottski 🙂 så det var skönt ^^ hade tänkt ta 1 bussen hem, men den hann jag inte med, så hängde med räkan o käka, för våra bussar gick samtidigt 🙂 när vi stod o vänta på maten ringde rilla, men samtalet bröts så jag fatta inget. sen ringde han igen o fråga om jag fortfarande skulle till honom. o det skulle jag. så jag skulle köpa en dricka till honom 🙂 yes ^^ drog oss till bussen, hans buss kom först (räkans alltså) Sen när min buss kom va de nån tjej som slog till mig. haha det roliga va att det var Angelica, annas kompis. så vi började prata och sådär 🙂 åkte med henne tills jag skulle av. Full som jag va så traskade jag till macken o köpte cola. gick till rilla sen. o va tydligen jätte pratglad ^^
haha han bara: fasen så full du är och vad du pratar xD haha. hoppla. fast jag kände typ för att dö just för stunden, (eller ah största delen av kvällen) men men. allting kändes så jävla knas. o sen att åka hit till sitt ex… som man va tillsammans med för bara 2 dagar sen, det känns wierd att inte kunna pussa eller något i den stilen.. så då går man runt o funderar på det. jaja.

Jag är glad att jag har min Honey! Ingen snutti utan min honey. Du är mitt allt. jag älskar dig mer än någonting här i livet. Du betyder mer än allting. Min andra halva, föralltid. Det är så det ska va. Mangon & Apelsinen föralltid <3 Älskar dig! <33

Puss

My favorite picture of you
Is still on my windowsill
You wrote to me don’t ever change
And I’m afraid I never will.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.