’ I min dröm

depression, javisst. allting känns så pissigt. urk. det är jobbigt. bör väl sova så man glömmer bort allting tills imorgon. känns som om de skulle va bra. jag insåg nyss att jag ligger efter i så jävla mycket. jag ska nog börja plugga redan imorn, ska fixa cv’t och dikterna imorn… det behövs. sen får jag hoppas på att jag klarar romantiken imorn, vilket är tveksamt. jaja. det löser väl sig. Får väl göra om det ännu en gång i värsta fall. mååste göra samhälls uppgiften jag inte fattar nåt av, o bygga om det där förbannade stallet till fårhus -_- om jag hittar dessa papper, men de borde va där alla andra skol papper är.. ska leta fram dom snart. så ska jag börja lite smått nu,.. kan inte va så jävla jobbigt ändå? eller..?

aja ska väl typ deppa vidare och inte försöka känna mig så värdelös. för de första tog man bort alla dokument, o altl. o webcam bilderna, det andra fick jag tillbaka, men inte bilderna .. och dom bilderna är dom bästa… eller inte av alla. men aa. för att vara cam bilder så. speciellt blonda fluffet och lägenhetsbilderna. oh blekningsdags 😀 ah men den tiden är borta. sånt man fåt inse. är man dum som jag får man skylla sig själv. men jag ville ju bara skapa en mapp så jag kunde ta cam bilder, inte trodde jag att den flyttade alla bilder, fast den låg på två ställen, så jag raderade på ett ställe och allt försvann..
sen hade jag & nadja missförstått varandra så det blev oxå knas :/ men men.. det var litet missförstånd, men det händer alla. fast jag blev inte så glad för de, men men :/
aa sen va de nåt mer, men kom inte ihåg de nu. jo min kamera är cp, zoomen funkar inte som den ska.. jaja. det löser sig.

jag vill ha nån att prata med,, alone, en sån som jag vet att man kan berätta allt för.. för jag vet inte vad som har hänt, men nånting under bussresan igår och promenaden idag har fått mig att fundera otroligt mycket. sitter o funderar på vad som hade hänt om man inte gjort vissa saker, värsta konstigt. istället för att egentligen vara glad för det man har så funderar jag på omvägar runt om det. det känns inte bra.. jag vet inte. jag är förvirrad, och jag bör sova.
men ska plugga först. jag ska va duktig. jag kan om jag vill. och innan sportlovet ska jag ha gjort klart allt jag ligger efter i. Förhoppnings i alla fall. jag tror att det ör 2 uppgifter jag inte klarar ensam. måste ha hjälp med dom, men löser sig. Jag vill, jag kan, jag är stark. tack för att dom orden finns. hjälpt mig mycket… äsch..

Puss

I min dröm finns du kvar vid min sida,
i min dröm finns du kvar här hos mig.
Den som älskat kan nog aldrig glömma,
den som glömt har nog aldrig vart kär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.