’ i love your smile

haha jag har massa läsare på bloggen nu 😀 haha, det är kul ^^ jaja va inte de jag ville skriva så 😛

skolavslutning idag, AS KUL! 😀 jag skulle gärna vilja visa en video, men vågar inte riktigt lägga ut den på youtube, så ni får nöja er med lite fantasi. lärarna i djur hoppade runt i matsalen med ett hårt paket i handen och sjöng ”Jag vill att tomten ger mig bara hårda paket, inget mjukt och äckligt, bara hårda paket, att få en massa kläder är det värsta jag vet.” haha,
roligt roligt xD Herman & Anna slog på varann och flumma runt. jag är GLAD att jag filmade alltså xD sååå roligt.
jag vill inte sluta skolan. snart är det dags för studenten och jag är deprimerad… vill inte skiljas från klassen 🙁 den är den bästa!! jaja.

JAG FICK VÄRLDENS BÄSTA OCH FINASTE TUNIIKA AV BÄSTA NADJA IDAG! 😀 <3
Jag hade hittat den på carlings för ett tag sen. kollade på den o kolla priset, dyrt! sen i nkpg ett tag senare ville jag prova den, då jag hoppades att den skulle sitta illa. Men provade den och den satt PERFEKT jag vart helt kär. men hade inte råd att köpa den, för då hade jag inte råd med andra julklappar. Och vet ni vad gullungen gör? Jo hon köper den till mig i julklapp <3 🙂 Och den kostade typ 300 😮 herregud. Jag älskar dig nadja! <3 Du är verkliiiigen den bästa, jag vill aldrig leva utan dig! Ingen får mig tårögd när de ger mig julklappar eller presenter. När jag fick min födelsedagspresent av dig i somras började jag ju gråta för det var såå aaaw! Du är den bästa, ever <33

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.