Hurtig . :D

Vi var jätte hurtiga och gick typ 2 varv runt skäggetorp 🙂 Insåg nu att jag hade fel skor på mig.. för mina kära fötter brinner. Det gör lite ont, men jag överlever. Nämn någon som har dött på grund av lite ”skoskav” nej juste! Och även om någon skulle ha gjort de, så skulle de finnas en annan orsak oxå. Så äre!
Aja, efter rundan så tog jag mig lite glass, det var vamt, nu ska jag nog sova snart. Är faktiskt trött och behöver sova tidigt. Snart börjar ju skolan. Så det är väl bäst att vänja sig. ^^

Min brorsa ringde på andra varvet och sa att jag skulle få nyckeln på lördag 😀 Så kommer flytta, weeiz ;D Jag ska bara lyckas pula ut hur jag ska kunna få internet… för jag vill gärna ha internet. Frågan är bara hur jag ska kunna fixa de. Får bli mobilt bredband… för det är onödigt att teckna ett vanligt, när jag inte ska bo där så himla länge. Vi vill inte betala för fler internetgojs i onödan lixom. Så mobilt blir väl good. Om jag lyckas fixa ett. Men det löser sig. Fredde kanske kan hjälpa oss. aja, det löser sig, ne nu ska jag hoppa i säng 😮 Är jätte trött, och jag tänkte att det är bättre att lägga sig när jag blir trött än att jag sitter uppe längre och blir övertrött för då blir jag pigg och kommer inte kunna somna. Så det blir bra de här! Och imorn ska jag tvätta oxå.. så de vore ju bra att vakna skapligt 😛 Ska nog städa här inne oxå. Ser förjävligt ut just nu. Nog med att jag trivs stökigt så äre här lite mer än vad jag är van vid xD Aja!
Diss efter diss. När lär man sig?

Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.