Hur ska detta sluta ?

Kollade på fotbollen, jag somnade nån gång i slutet av andra halvlek. Jag var trött. Anyway. Sen spelade jag. jag ägde och vann hela skiten xD haha ^^ naj men aja. Pratade med nadja 🙂 stackars Birgitta! 🙁 usch.. Idioter de finns 🙁
aja, nörda ap, va i umeå först, tråk. när jag kom drog alla,, som vanligt xD Hoppade till Skellefteå lika dött där. Drog te Luleå, där är man fan en söt flicka. ^^ Fick typ 3 pokjs efter mig ^^ haha, han skicka en länk i chatten, o sen bah: Den här bilden är fräck! 😀 Jag klickade på länken… Och så vare jag :O Jag bah: aa den är söt 🙂 haha. han bah. jes.
sen pratade jag lite med han, o 2 till. ^^ haha, helt plötsligt sa jag: Mjaaaou. ricky (tror han hette så) bah: Kisse, kom till husse. kisse kisse kisse. Jag: (a) Sen kommer de nån annan: Blub* ingen reaktion. han bah: Varför säger ingen Kom fisken? :O hahahaha 😀 Så kuuuul 😀 Älskar luleå. Vad sägs om att flytta typ 500 ljusår hemifrån (a) hahahaha 😛 Luleå känns. långt bort. O tänk deras vintrar. usch ^^ aja. 😛

Sen så sa Ricky: Undra om du är så ball som du verkar. Jag bah: Jag ÄR ball! ^^ då ville han ha min msn 🙂 Skrev den i chatten xD Sen adda han mig 🙂 Sen kollade nån annan snubbe mina bilder. han bah: åh du har en häftigt lång tunga. Jag vill ha din msn. Då gav ricky den till honom. Jahaja xD Så min ´msn gavs ut hej vilt xD haha ehm, så satt o snacka med några mufflon. Jag fattade nada verkligen. För de första yrade dom om kyla , björnar, skotrar, pälsar, mackar o allt möjligt skit. o sen kör du ner det i en mixer, Då får du det dom pratade om. Skulle du förstå? Nae jag förstod väl de. Jag är inte den enda! haha,

Nu pratar jag med den andra killen jag fick på msn, eftersom Ricky skulle köpa nåt med ryssen. Jag fatta inte, men de blir nog bra de där. Möjligtvis säger han nog nåt när han kommer tillbaka, eller så har han glömt mig, men skit samma, det hör inte hit. Jag ska nog ta o se film nu. Om 1 ½ timma typ ska jag va barnvakt. Då ska jag & mor gå över till Gun och vakta Leon. Jag vill va barnvakt! 😀 Jag vill gå ut och gå med honom, så det ska jag ^^ haha, känner mig så.. vuxen då 🙂 hihi. ^^ Så kuuul 😀 Nej nu ska jag ta o se bilar. ^^ Jag blidde sugen på den 😛

Jag har bärgarn på mina foppa tofflor, yeees! Den är söt. Hittade massa bärgarn., men men film dags, sen blir de väl lagom att gå över. Kommer nog somna då, för nu börjar jag bli lite trötter. men men, de löser sig.
Ååååh när jag va på ÖB idag hittade jag Ice Age.. 1an.. Den ville jag ha, men orka inte köpa den, och 2an 😛 Nu ångrar jag det. fast.. jag vet inte. Den skulle jag lätt köpt om.. ja om. precis. Ingen vet vad OMET är för, men ingen behöver veta. Eller vad vet jag? Folk kanske kan se igenom vad jag egentligen tänker. Äsch om jag ska tänka på de där blir de inge kul. fast vad hade jag räknat med? aja, nej nu får de räcka. jag kan inte sitta och skriva varenda natt heller. Men fy vad trött jag blev. Kommer somna i fåtöljen men skit samma. Mor väcker mig? Antar de 😛 Hon säger ju till när hon går. Äsch skit samma, Nu yrar jag igen 🙂 hihi. nej nu får de räcka. Men jag vill inte. hahaha, jag tror ändå att ingen kommer orka läsa. Dock fick jag veta att de va en annan som ville läsa nu , eller annan o annan 😛 Vad dum jag är xD

Jävlar vilken musik jag har, Dunk dunk. Fröken Eastwood som Paul säger. Eller som hon heter Eva Eastwood. hon är fan grym. ^^ Rockabilly Willy (8) nanana . Åh vad jag är på skrivhumör. haha, herregud. Varför får jag såna här ryck på natten? Då man egentligen ska sova. Men nej nej. Jag ska såklart va pigg och sitta och blogga halva natten, för det är sånt vanligt folk gör.. hahah, hjälp. Jag blir nästan rädd för mig själv. Shiet. Nej men, nu borde det räcka. tycker jag. Men jag vill inte. haha känner mig som en Schizofren människa, pratar med mig själv. Nej gör du? haha, coolt. (a) Jag va bara tvungen 😛 Jag kom på en grej. Jag skulle kolla en grej på youtube, så det ska jag kolla nu, brb.

nehej. jaha det var ju typiskt, Den fanns inte. Men jag vill. vill . vill! Älskar den låten. men orka starta ett spel när man vill höra den. >.< NEJ, det orks inte. Den finns inte att tanka ner. jag hittar den inte! Paniiiik. åh. jag vill ha den. men såklart. Allt jag vill ska inte gå.

HAHA, jag kom på en grej som har med en grej där uppe o göra. jag pratade med nadja förruut. Eftersom vår Danmarks resa inte blir av så tänkte jag på en radioreklam jag hörde,, Wärnelius buss eller vad dom heter. Så bafflade dom om att varje Onsdag & Lördag så anordnar dom resor till Göteborg/Liseberg för 390 eller 340 nåt sånt. Tur&retur + inträde Liseberg. Och det vore ju perfa. Jag fyller ju på en Onsdag, så jag gav de som förslag till henne, Och hon tyckte att de lät bra, så hon kollade upp priser och så 🙂 790 tror jag allt skulle gå på, med matpengar oxå 🙂 Så det vore ju bra 🙂 Det skulle bli en perfekt födelsedag 🙂 Åh. om 17 dagar så 🙂 Hoppas bara att det blir av, men de blir de nog. Ska prata med mor när hon vaknar 😛 haha oj vad tiden går nu har jag bloggat i en halvtimma så nu får de räcka! :O Kan ju inte skriva hela natten även om jag hade velat. aja, ha de bra 🙂 vi hörs! 🙂

Puss! <3


Det är hela 2 veckor sen vi sågs :O 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.