humm.

idag va jag hemma från skolan. Hade så ont i magen, Den har vart värsta cpig :/ Ajaaa, Pratade med nån från skolan iaf. Nån som delar rum med min mentor. Det var lite pinsamt, men hon skrev på en lapp iaf. Puh! Tur de ^^

Jag pratade med Frans oxå. Blev inte alls som jag hade tänkt mig.. Jag ville åka dit över dan, men jaa, det blev ju som det blev. Han har ju aldrig tid att ses längre. Så nu har jag frågat om lördag. Jag måste ju ändå ha vart först med frågan? Nu får han faan inte planera något. Det är ju för helvete 6 veckor sen jag träffade honom. It sucks. Fyfaaan för kärlek ibland. men den är det finaste som finns. Jag älskar ju honom. Jag kan inte bara sluta göra de bara för att vi aldrig ses :/ Är det här ett slags bye bye? eller vad fan är det frågan om? Jag vill inte tänka sådär, men det är faan inte så lätt att undvikat heller. Om det bara var som det va förut.. För typ 2 månader sen.. Eller nåt. Då vi träffades. För det här klarar inte lilla myh av. Hon blir väldigt ledsen. Hon har lovat sig själv att sluta gråta, men hon klarar inte av det. Det går väl max 1 dag, det här blir bara för mycket… Jag ska träffa honom på lördag, jag ska , ska , ska ska! Skiter i vad han säger… men det skulle ju kännas fel att bara åka dit,, o så är dom inte hemma.. Men vafan. Jag måste träffa honom. Och jag måste egentligen fråga honom vad han vill. men jag vill inte fråga. Vill inte höra fel svar.. då går jag under.. Suck.

Snälla. Baby. Låt oss bli som förut. Jag älskar dig! <3

Ajaaaa, ska väl deppa vidare, och sjunga på mina förbannade depplåtar, hummmmm. Och sen blir de väl mat oxå. Hoppas jag kan äta iaf… för det har jag ju inte kunnat på hela helgen,, usch :/ Men aa , skit samma. Jag mår ändå för dåligt för att äta, palla sitta med ”familjen” o mumsa i sig mat. Morsan frågar såna där jävla dumma frågor som får det att bli tjockt i halsen och som får tårarna att bränna bakom ögonlocken. Och då får man inte fram ett ljud, för man blir så rädd att det ska komma tårar. och så låter rösten så konstig … Men usch. Jajaaaa.
Ni får ha en bra dag iaf =)

Pusshej <3 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.