’ how do i live

hoppas det går bra för mamma nu. hon skulle röntgas idag.. får hoppas på det bästa 🙂 vet inte om det var handleden eller ryggen, men får hoppas på det bästa. vill inte att mamma ska ha ont hela tiden, så jag hoppas att de gör nåt åt det den här gången. och inte bara ger henne ett sånt där stödbandage typ. de funka väl ett tag men inte i längden. lilla mamma. 🙂

anyway, idag är det skolan som står på schemat. 🙂 Ska åka om ca 30 min o ha religon. kommer väl sluta efter kanske en kvart eller nå 😛 brukar vara så ^^ därefter lunch oh sen tråkig mjölk och nötköttsproduktion hela eftermiddagen, det suger rätt så hårt. jag orkar inte. det är såå tråkigt och såå onödigt 😮 orkar inte riktigt, men men^^
annars äre väl en bra dag 🙂 tror jag ^^ lite orolig för de mesta bara, men det löser väl sig. känns lite konstigt bara. jag vet att jag var redo, så det kan inte ha med det att göra. men känns lite konstigt iaf, va så pass länge sen nu. men ah. det blir bra. 🙂 det är huvudsaken tycker jag ^^

ikväll står det äta på hamlet 19.00 på schemat och sedan utgång 🙂 nyktert båda delarna, då jag inte får dricka ^^ men iaf ^^ det får fasen i mig duga ^^ kan ju ha kul ändå. det hade jag när jag va ute förra helgen så varför inte nu? 🙂 jomen vafan, klart. man ska vara positiv 😀 så det ska jag va ^^ haha ibland förvånar jag mig själv. Hm. jag tänkte typ skicka ett sms sen, men får se. jo jag ska det. jag vill. så då drar jag väl ner till stan tidigare. men det gör inte så mkt. Om de nu blir som jag vill. jag vill iaf bara säga hej ^^ skulle kännas lite konstigt annars, men iaf ^^ haha nu yrar jag lite känner jag 🙂

Aja, blir som sagt utgång, o förhoppningsvis blire lite som jag vill, men det märks lixom. 🙂 Jag hoppas det iaf 🙂 Iaf lite som jag vill. blir allting som jag vill blire knas imorn tror jag. eller jag vet inte, beror på typ. ^^ äsch jag typ yrar jätte mycket det får räcka. Jag ska iaf skicka ett sms sen. så håll dessa förbannade tummar nu (a) 🙂

Puss

How do I live without you
I want to know
How do I breathe without you
If you ever go
How do I ever, ever survive
How do I
How do I
Oh, how do I live

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.