hos nadja

idag har det vart fart o fläkt hela dagen. träffade Nadja vid 1.. va på biltema. Min idé blir bra. ^^ Jag kan ha ljud på festen. 😀 Portabla högtalare blir de 🙂 sen iaf, så blev de att åka till maxi. handlade stuff där 🙂 sen ¨åkte vi till Nadja och hängde tvätt, sen gick vi till mig, packade. Jag åt lite. träffade Eva, fick blommor och 500 kronor 🙂 tack 😀 Det behövdes 🙂 Se iaf så blev de att gå till pappa och äta jordgubbar och glass 🙂 Det var gott. fick 1000 kronor av honom 😀 Åkte till nadja, sen blev de att åka till centrm kontoutdrag, 2938 kr har jag 😀 plus 500 i plånboken. Sen åt nadja & hon glömde bort mig

nu packade hon precis, och nu ska jag gå hem. hämta väskan och sådär 🙂 sen ska vi göra nåt här ^^ minns inte vad hon hade kvar att göra xD haha, nu får de räcka ^^ skirver ett ord när jag är 18! 😀

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.