horoskop?

Läskigt vad mitt horoskop stämmer ibland alltså! Men väldigt fränt att det prickar in så sjukt alltså. De senaste 3 veckorna har varit…speciella. 🙂

Kärlek: Brinnande passion, längtan, åtrå, tokiga beslut och stora känslor. Just nu handlar ditt liv väldigt mycket om kärlek. Spännande!
Pengar: Två strålande veckor med oväntade inkomster och riktiga fyndpriser när du köper nya saker. Du unnar dig en hel del och förnyar dig lite”

Ja. vad säger vi? Passion? Längtan? Tokiga beslut? Ja, det passar så väldigt bra just nu. 😉 Jag går bara runt och längtar. Och mina tokiga beslut, ja. det kan bli väldigt spontant. Och väldigt väldigt bra 😉 SÅ nöjd med min tillvaro nu.

Sofie frågade mig förut om min ”plan” fortfarande var aktuell. Och det kan jag säga att den inte alls är. Jag trodde allting var typ över. Och att det ”alltid” skulle komma månadsvis framöver. Men ack så fel jag hade. Och med tanke på situationen så struntar jag helt i planen. Jag kommer självklart inte ta något för givet. Men känner jag människor så blir det iaf en order. Men denna gång gör det inte mig något. Thats it

DSC05744

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.