hm .

jag har en jobbig känsla. Det här är än så länge årets värsta månad :/ Hade ju sett fram emot nytt år o nya tider. var ju så glad i januari där, för att jag inte bråkat me frall, på över en månad. o så jaa. nu hände det här. träffade honom sist i januari. det är länge sen tycker jag.
men men, det blir bra, fast jag vet inte längre. det känns en del när man inte hör något av sin älsk på länge. men nu har jag nog börjat vänja mig, eller vad man ska kalla’t. men jaa, det känns ju även jobbigt i samma veva. men men. smällar man får ta så.

jag såg fram emot lov, och nu känner jag att jag hellre hade gått i skolan…. för då gör man något, så man slipper gå o tänka så mkt på det som jag just nu går igenom. Sysselsätta mig med nåt.

slippa dom här stunderna då man sitter hemma o tänker på allt man gjort.. Sen i somras. Alla natt promenader, alla filmer man sett & hyrt. Bion som man planerade i augusti som ännu inte blivit av. Allt dessa prat om lastbilar, och alla dessa resor till norrköping. Och så resorna till jönköping & gbg. Inget som vi gjort kommer jag glömma. Jag vill inte glömma. Jag bara sitter här och hoppas på att allt ska bli så gott som normalt igen. Som det brukar vara, efter att du vart på dåligt humör. Pratar på precis som om inget har hänt. Vill komma tillbaka till det.

Kommer hem från skolan varje dag o hoppas på att du är på bättre humör så det blir som vanligt, ungefär. Saknar det :/ Saknar dig :/ Hoppas du kommer hem från Hasse snart, så vi kanske kan ses en dag på lovet iaf?

Spela roll om det är en kväll, en dag eller flera. bara jag får träffa dig. Och säga till dig hur söt du är, hur mycket jag älskar dig och att jag aldrig vill leva utan dig igen.., En månad är lång tid ska du veta :/

äh, palla. ska la deppa vidare med min cola inatt .. och läsa lite loggs. o blä :/

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.