Highfive!

Läste min mail tidigare idag. Hade fått ett mail från min mattelärare. Jag KLARADE prov 1. Det var 4e gången jag gjorde det när jag gjorde det i fredags. När jag satt där på provtillfället tänkte jag för mig själv att jag inte bryr mig över hur det går. jag får ju ändå F i kursen. Men när jag såg att jag fick E på det provet fick jag lite hopp. Även om jag inte satt så länge som jag hade kunnat. Men yey. SÅ JÄVLA NÖJD!

Som jag har kämpat, gråtit och kämpat ännu mer. Tappat hopp, suttit sena nätter, varit i skolan på min annars lediga dag. Fått extra hjälp (en gång dock). Och kämpat lite mer och sedan gråtit för att jag känt mig så himla trög. Och varit så arg på mig själv för att jag inte fick en smart hjärna.

Sen nu bara tvärvände det och jag blev så JÄVLA nöjd. TACK! Inget var visst hopplöst som hon sa. Så jag klarade första kapitlet, och det 4e (som jag knappt hade en genomgång av). Då är det bara derivatan kvar. Det är ju relativt lätt. Så i sommar ska jag läsa teori och även matte. 🙂 JAG SKA KLARA DET I HÖST. Innan jag börjar på universitetet (vilket jag hoppas jag gör)

Vilken toppenstart jag fick på mitt sommarlov! WOHO!!

wpid-DSC_1033.jpgDSC04964

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.