Hello hej

God förmiddag. Tänkte jag skulle försöka blogga lite bara för att ge er en update. Inte för att jag har så mycket att säga men ändå. Idag är det måndag. Den sista måndagen i juni faktiskt. Den här månaden har gått i en väldig fart. Första helgen i juni hade vi Caspers tvåårskalas. Förstår inte att han redan är två. Det går fort. Sen fyllde han och jag jobbade och de andra var på Leos.

Sen var det Kolmården förrförra helgen. Det var roligt tyckte Casper men man behöver nästan två dagar där för att verkligen hinna allt, särskilt när barnen vill åka lite karuseller också. Vi hann inte med allt vi tänkte heller. Vi hade velat åka safarin men tiden rann iväg. Vi valde att avsluta det hela i Bamses värld. Det tyckte Casper om. Han skrattade och sa wiiii i karusellen vi åkte. Han verkade gilla det. Så vi kanske får köpa ett litet åkband till honom när vi ska till Liseberg om typ 3 veckor. Vi får se helt enkelt. Men han verkar vara som sina föräldrar.

Midsommar firade vi på Tättö. Det var så mysigt, maten var sådär dock. Men det fick duga. Råkade dock repa bilen på vägen hem så ville inte köra hem då jag inte mådde så bra efter det. Så ledsen över att hela ena sidan blev repig och bucklig. Men men. Får se vad försäkringsbolaget säger när jag får svar från dom. Tror jag skulle få svar idag så vi får se vad de säger. Behöver iaf få bort reporna och räta ut bucklan. Hoppas verkligen att det går att fixa inte alltför dyrt. Kul sommarutgift liksom haha.

Idag är det måndag som sagt. Är ledig, men snorig. Vi ska gå ut och hänga tvätt snart. Tvätten borde torka på jättekort tid idag när det är så varmt. I skrivande stund verkar det vara 27 grader ute. Imorgon sa Google-tanten att det skulle regna precis nyss. Vi får väl se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.