hejsan hoppsan

En sak är säker, man ska vara deprimerad när man bloggar. Då kommer läsarna direkt! Helt sjukt. Det är det nya istället för att provocera. 😛 Inte för att jag vill ha en stor blogg, men iaf. Verkar räcka med att skriva ”jag är depp” så flockas alla och läser inläggen. väldigt konstigt. Haft väldans mycket läsare idag, 🙂 Känns ju bra, speciellt med tanke på vilken dag jag har haft!

Idag var jag på gymmet iaf. Väldigt skönt. Första gången på väldigt länge, men nu är vi redo igen. Och ska fortsätta i den här banan 🙂 Har inte lust med så mycket annat. 🙂 Imorron är det box som gäller. Det var vääääldigt länge sen. har väntat på cykelväder så jag snabbt och smidigt kan ta mig hem efter gymmet. Bussarna går ju kasst vid den tiden. Så imorron kör vi igång igen 😀 Längtar efter att få slå ut lite känslor. det kan behövas. 🙂 hehe

Btw, cyklade hem i mina träningskläder idag. I de korta byxorna. 😀 VÅÅÅÅÅR

DSC08476

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.