hejsan eller något i den stilen

jaa, jag skulle skriva lite utförligare, fast den orken har jag tappat, men iaf ^^
hade sjukt trevligt igår iaf 🙂 skönt att vi pratade om de här bury 🙂 känns bra så 🙂 o tack micke! ^^ inte för att det var något speciellt. men iaf. men det värmer att du bryr dig 🙂 är jag syster så är jag xD haha ^^ jau

snackade lite skit me bullen o så oxå. o pinis! 😮 det var trevligt att träffa den pricken ^^ snäll snäll lixom ^^ vart jätte chockad när jag såg honom xD haha 😛 aja. kul att umgås med Timmy hela kvällen iaf 🙂 tack för att du kom 🙂 Det var snällt 🙂 Ja just ja! Sofia, jag & Timmy stod utanför plaza o sofia fråga mig ganska så högt vart nånstans jag hade spytt den där gången. AH! det var så pinsamt. för den vakten som stod typ brevid oss va de som kastade ut mig xD hahah! det var lite pinsamt xD Aja, sen drog vi bort till 55:an 🙂 Sofia ville shotta xD Så drog dit o så shottade hon, sen traskade vi tillbaka 🙂 haha ^^ sen fick bury massa dumma tankar för att jag & timmy gick upp till 3e våningen ^^ haha ^^ men jag är nunna så 😀 dessutom väntar han (a)

Aja, nån jäkla brud kom fram te mig o timmy o fråga om jag & timmy va tsm, timmy sa: ”nae” o då drog hon iväg me honom. det roliga är ju då att hon har pojkvän vad jag vet. sen hade hon frågat timmy lite grejer om mig :S Men lolz xD haha , aja ^^ de fick jag veta lite senare 😛 aja, när hon kom tillbaka fråga hon mig om jag kände blomman, japp xD vi hade typ träffats föruut, hos tobbe ^^ haha, ^^ jaja.

Senare så gick vi mot bilen, jag gick lite före Timmy, brottski & emma. o sen sa typ timmy ”jag gillar en…” typ. då vänder jag mig om o då vänder timmy bort huvudet xD nawe ^^ nej då. jag kände mig inte alls träffad (a) Jag fick även ett litet smeknamn på väg till bilen.. ”Mysiga Myh” faaast. det räknas inte. för de får inte ge mig smeknamn xD hahah! Sen skjutsade dom hem mig 🙂 TACK BROTTSKI 🙂 haha, aja, sen kom jag hem o skulle försöka sova, men det va jätte svårt. höll på o trilla ur sängen oxå 😮 för jag trodde att jag lixom låg med huvudet inåt. men det får jag ju inte än xD haha, aja jag försökte ligga på örat, och det gjorde inte ont 😀

aja, ska väl försöka sova snart tror jag. är lite små seg. skulle va skönt o sova en stund ^^ jaja. thats it ^^ mjöp!

puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.