haha herregud!

Det här var nog Nadjas värsta idé ever alltså. Att gå till Hjulsbro. = okej, om man bor i tannefors, eller har superkrafter xD FAN vad jobbigt det var. Fick gå värsta mkt, gud vad jobbigt det var- 2.5 mil blev de allt som allt ;o Suck, det var jobbigt. Sen blev de apoteket i Tannefors. Sämsta >.< Ungefär som på centrum.. Ville ge mig andra p-piller. men jag vill inte. Jag vill ju ha dom andra. herregud. Är det svårt att förstå? :S haha aja. fortsatte hem. Från pressbyrån och hem gick jag utan skor. Fan vad skönt det var. Hade sällskap med Roine, träffade honom ^^ haha, han sa att dom hade köpt gröna cola-flaskor. De tänker på mig när de är på city gross 🙂 Snällt!

Kom hem, satte mig och började klaga xD Kunde fan inte göra nåt annat xD Sen blev de att duscha, sen äta och fixa sig. Tog fram busskortet, sen gick jag till pappa kl var typ 27 då. och bussen skulle gå 34.. Dum som jag är glömde jag busskortet hos mamma så jag fick ”springa” hem till mamma och hämta det. Fuck. jag kunde fan inte gå, men tur att Niklas stod vid dörren alla gånger, det är coolt ^^ Så det besväret slapp man 🙂 Sen tog jag bussen, (missade den inte! :O) Sen blev de hämta ut biljetterna. 🙂 Gratis är gott xD Inte ens service avgiften behövde vi betala. Sen gick vi te Hemköp vid åhlens och köpte godis och dricka ^^ Sen blev de att gå till bion. Träffade Räkan, Mia & Plonke där 🙂 kul kul, talka to dom lite och så, sen satte vi oss och vänta på insläppet. Sen blev de dags. Fick kramp där inne. Benen dog 🙁 Som om dom inte redan vore döda. herregud. Filmen var okej. 🙂 Dög iaf.

Sen blev det att halta till bilen, fuck vad ont jag har.. Har sträckt halva låret, knät, och vaden PÅ SAMMA BEN! och sen har jag ont i hälen på samma ben. Och ont i båda trampdynorna (båda fötterna) Och så har jag ont i ryggen. Snacka om bra kombination. Jag kan fan inte gå. Herregud. Ett under att jag överlevt dagen, kanske ska sova snart 😛 Inte för att jag är trött, men skulle behöva sova lite tidigt för en gångs skull ^^ Dessutom behöver jag smälta allt som hänt idag, och hoppas att min smärta går över tills imorn. (vilket jag inte tror men men) Ska i vilket fall som helst träffa Anna klockan 2 imorron 🙂 Det ska bli kul. Synd bara att jag inte har pengar till fika, eftersom hon ville fika. Jag får väl sitta där och kolla på eller nåt. Jag klarar mig ^^ För jag har bara pengar till p-piller för tillfället. Och det känns viktigare än vad fika gör. Regelbunden mens är ett måste för min del. För nu kommer den iaf en gång i månaden till skillnad från förut. Då den bestämde sig för att sluta komma och bara komma var 3-4e månad. Vilket jag inte alls ville. Det var inte alls något jag ville, jaja ^^

Varför lyckas jag alltid va på skrivhumör när jag minst behöver det? Nu är allt jag behöver är att sova. Varför sitter jag här och skriver då? Jo, det är för att jag inte är trött. Och så väntar jag på att en film ska börja nerladdas, den vill inte alls. 2 st seedar, men den vill iaf inte. Det är lite synd. Nej! Vet ni vad jag kom på?! Jag kommer bara in till stan sen måste jag gå hem. för jag har inga pengar på mitt busskort. Hur sugigt är inte det då? Blä palla gå hem en dag till? Nej nej, det orkar jag inte.. 🙁 Visst. Kanske får köra på sms biljett. Har 16 kr kvar på kortet… Men men. Det får gå så. Jag har inte mkt till val. För mina ben kommer totalt dö imorn annars. Mor kommer nog ladda på min telefon, det hoppas jag 🙂 hihi. nej nu måste jag sova, Godnatt!

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.