haha

Det blev inte alls som planerat förut. Kollade smhi’s hemsida, vädret ska bli okej iaf 🙂 det duger ^^
hm, ja och sen blev de att fixa mackor, går in i rummet, och hör att hon ringer på min ringklocka Vafan tänkte jag då. Trodde nån busringde så jag fick till hallen och öppnade ytterdörren, där står Sofi och Carro 🙂 Så de kom in en stund, de ville låna film, så de lånade 3 st  tror ja de va 🙂 Sen satt vi och snacka, kollade på foton och sådär ^^ Bjöd dom på lite godis, de käka några Bountys vilket absolut inte gör nåt, för de är äckliga xD hahaha. Sen så blev de balkongen för de skulle röka o då prata vi om fredag, de 2 kommer 🙂 Woho! ^^ Lite folk iaf ^^ hihi.

Jaa och sen iaf så blev de att prata vidare och ha det lite trevligt, sen nör de hade vart hos mig kanske i 40-50 min så gick dom 🙂 Då la jag mig i sängen och lyssna på musik, typ iaf. Sen kom morsan. Prata med henne lite. o de beställde pizza, så de va väl bara att äta xD haha ^^ hm, jahaja.
Fick så ont i magen sen =/ La mig i sängen och lyssna på musik och smsa lite, sen ringde danne, BAH, JOHAN SÄG TILL HONOM NU!!! haha ^^

nu sitter jag här och är super nöjd. Har nästan 600 låtar på datorn nu xD haha vilket är bra för att va jag xD haha, jahaa. vad ska man mer skriva? Jag vet inte. Smsar med Ante nu. Jag skrattar åt en snubbe på hans jobb, bara för att xD Inte för att jag vet vad som är galet eller nåt, men ändå xD Det låter komiskt ^^ hm. jahaaa.. Nu ska jag nog fixa mp3n så den är laddad och klar inför fredag, för jag vet inte om jag orkar fixa de nån annan dag. Det är väl lika bra att göra de när man är på de humöret. äsch. skit samma, orkar inte blogga.

Pusshej ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.