hah ,

jag fixade allt jag skulle göra idag 😛 bäst är jag. ^^, nu har jag bara några mål kvar. fast de kommer ta lite tid, men what tha ^^ Fixade pressbild oxå, och just nu ångrar jag att jag valde den bilden, men skit samma, den bilden får duga. Visst färgbilden kanske ser bättre ut, men vafan ^^ Aa men iaf.

Det är lite saker som är patetiskt, xD haha, de är en viss person som tror att jag vill ha en annan person xD men så äre självfallet inte. nej nej. jag vill inte ha någon. klarar mig bättre själv. Jag är förvånad. haha, aa men iaf. Han verkar kanske inte tro på mig. Men han vet ju inte mer om mig själv än vad jag vet ^^ Det är bara jag som vet vad jag vill. och så ska det vara. ^^ Ingen ska få veta något (förutom nadja såklart) Som förövrigt kommer att få de lite jobbigt när hon kommer hem. Hon kommer få så mkt ny fakta och allt så hon kommer inte ens minnas allt. ^^ Men kommer hon ihåg det viktigaste så gör det inget att hon glömt bort något ^^ haha, 🙂

Jahaa, från en person till en annan ^^ nu är jag heeelt plötslig kär i en annan. hihi, jag blir kär fort tydligen? ^^ Men det visste inte jag. men tack för att du sa de till mig. för då vet jag de tills nästa gång ^^, herregud. Fick kommentarer på bdb ”myh är kär i ….” hahaha. ^^ vill inte säga vem, men det är ju bara att kolla min bdb så ^^ För jag skulle ju inte säga något i bloggen, så de vore dumt att nämna namn ^^ ifall personen i fråga tar illa upp xD haha.

Nu ska jag sluta skriva, ska ställa den där muppen mot väggen , för jag vill veta varför han tror att jag är kär i honom. Och jag frågade och svaret blev ”du höll om han” yeah riight, vi säger så, men aja. Det är bara sååå roligt. xD hahaha. NADJA KOM HEM!

Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.