’ Gott nytt år!

nyårsafton dårå. Värsta bra, nytt år och nya möjligheter! ^^ underbart lixom. men ingen nyårspuss har man heller 🙁 men okej. eh ^^ Idag skulle jag egentligen till Lilla Linda på förfest och sen krogen, men blev inte riktigt så. Men då kom jag på (bäst som man är) att Elin & Linnea hade fest idag så vi bestämde att vi skulle dra dit 🙂 Wiie, jag verkligen började skutta av glädje, brottski måste ha tyckt att jag va knäpp 😛
Han va nämligen här igår kväll för att kolla på film 🙂 Dock blev de ingen film utan kollade på serier på tvn ^^ Min dvd krånglade 😛 men men ^^ Aja sen iaf så tänkte jag sova när han hade åkt 🙂 Käkade lite först. o sen satt jag o lyssna på musik och kollade runt lite helt plötsligt va klockan 4 och jag kunde inte sluta lyssna på en låt jävel, så satt och lyssnade på den hela tiden i kanske en timma. ^^ haha jag blev den nya dancing queen (8) haha ^^ brottski ville se 😮 hahaha 😛

anyway runt 5 kom jag i säng, vaknar vid kanske 11 av att Lilla Linda ringde 🙂 Hon skulle med ikväll, 🙂 Nice! =) vi kommer nog att gå ut senare ikväll oxå 🙂 Nice nice ^^ aja, snart kommer Johan hit, han skulle ha min Truls ;/ anyway sen skulle han hjälpa mig med det ena och det andra 🙂 schysst! 🙂 haha ^^ inget märkvärdigt bara de att jag inte kan själv ^^ men det löser ju sig ;D som alltid ^^ haha 😛 jahopp. aja, ska sluta skriva. egentligen borde jag börja fixa mig. men orkar inte riktigt. Aja jag måste kolla upp buss o så ^^ anyway ^^ orkar inte skriva som sagt. om 10 min ska johan va här, då ska jag inte sitta här o skriva blogg ^^ jaja ^^

anyway, måste bara säga Grattis på din 21 årsdag plutten 🙂 ett steg närmre pension ;D hihi ^^

Puss

Vi festar och dansar på olika golv
Klockan den tickar, vi närmar oss tolv
Alla är glada, vi flirtar med dig
och sjunger singstar med fest hos mig
Imorgon så låter det: Shiet va illa jag mår
Men nu skiter vi i det för det är Nytt År

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.