god morgon tisdag

Kunde inte sova inatt. helt hopplöst. la mig i sängen vid 11. vid 1 kollade jag på klockan sista gången. sen tog det väl en timme efter det att somna antar jag. världens segaste natt. usch.

Nu på morgonen har jag varit hurtig iaf xD har duschat, och sminkat mig och fixat håret innan frukost. 🙂 Nu äter jag frukost och ska åka till skolan om 40 min cirkus. Yey. Ska redovisa syfte och ämne idag. Och det är jag ju klar med. ^^ Sen får jag se vad som händer efter lunch. Något på skolan blir det ju iaf. hehe. 😛

Idag ska jag även besöka skatteverket, och sen ska jag vaccinera mig. haha spännande 😛 jaja. äta var det!

DSC07309

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.