God morgon!

God morgon är det även denna dag. Vaknade lite av en mardröm. Någon tant försökte sno min plånbok medans jag fiskade upp mitt lyckohalsband som låg i en brunn. Slutade med att tanten tänkte ta en nyckel istället, men jag vet inte om hon lyckades för alarmet ringde och det var dags att gå upp. 😛

Förövrigt hade jag jättefint hår i drömmen. Det var en frän lila, sen hade jag hittat nån ögonskuggeliknande sak med en kam rakt igenom. Färgen på skuggan var mörk av något slag, när jag målade mitt hår blev det turkost. ASFRÄNT. haha.

Nu äter jag frukost och ska snart åka till stallet. 🙂 Ser ut att bli perfekt väder idag, inte ett moln på himlen på framsidan och 15 grader varmt. (väldigt kallt ändå tycker jag) haha. Så det blir nog en fin dag!

0130

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.