god morgon!

Uppe tidigt en sån här fin lördagsmorgon 🙂 Hade gärna sovit lite mer, men det hinner man inte med. 🙂 Börjar sommarlovet med att gå upp tidigt. Och håller gång hela dagen. 🙂 Nu ska jag strax till stallet. Ska möta Nadja om en kvart typ. Sen åker vi till stallet, så jag är hemma till halv 12. Då är det stressduscha o tvätta håret och sen vid 12.15 blir jag hämtad igen och körd till johannelund. Där blir jag hämtad igen 😛

Då blir det Vikbolandet tror jag pappa sa att de låg. Nån typ av poolparty skulle det va. Mysigt. Fika på dagen och sedan blir det att grilla på eftermiddagen, så blir verkligen en heldag på landet. 🙂 Hoppas vädret är på vår sida!

Nä nu måste jag stressa. Ta på mig ridbyxor och sen borsta tänderna. 🙂 Ha en otroligt fin dag!

20130419_230829

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.