God morgon!

Var nervös över att jag skulle försova mig idag, men icke! det gjorde jag inte. tack och lov för det 🙂 Har duschat. Ska strax göra mig lite frukost och fixa mig i ordning. Ska ha min första lektion idag 🙂 Är lite nervös, för tror att B kursen i samhällskunskapen är lite svår. Men det ska nog gå. Satsar på Godkänt sen så får det bli högre om det blir det helt enkelt!

Annars idag händer det inte så mycket. blev inte att provrida hästen som bestämt. för hon hittade en annan tydligen. jaja. gör inte så mycket. lite tråkigt är det allt, men det kommer mer chanser. ska dock med Lindah till stallet ändå. 🙂 Nyfiken på hennes pålle 🙂 jaja

Äta frukost var det ja! Ha det fint idag 🙂

DSC06120

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.