’ Ghetto Gospel

ibland blire bara för mycket. Ibland tänker man för mycket. och då blir allting knas. Jag vet inte varför. Men det är bara så det är. Men det spelar ingen roll. Tankar är tankar och det behöver inte alltid vara så bara för att tankarna är så. Man tror oftast att tankarna typ har rätt, eller vad man ska säga. men det är inte så.
jag har tänkt för mycket idag. Men ska inte tänka så. För jag vet att det inte är så, och är det så får jag leva med det. Spelar ju ingen större roll egentligen. Eller gör det de? Nej men jag ska inte tänka så. Jag ska sluta tänka. Känns som en bra idé ^^ Skrev ett litet argt inlägg imorse på ap. Bara för att det är så jag känner. Man ska skriva sina känslor. Det är bra.

Anyway. Jag har inget att göra så ska sitta o blogga ett tag, men vet inte om vad riktigt ^^ men det märks ju lixom. Har inget gjort idag så kan inte säga vad jag gjort ^^ haha 😛 Jag fick besök (: Min lilla plutt. Det är så det ska va. Han & jag. Jag & Han. För all framtid. Han är killen i mitt liv. Just nu ligger han på golvet o flirtar med mig. Min lilla bebis 🙂 Snart fyller han på tal om honom 🙂 Ett par månader kvar sen blir min klumpis 3 år 🙂

Ah men iaf. jag ska inte sitta här o prata om lilla Grå i all evighet. Har annat att säga. Jag vill inte sitta hemma hela dagen imorn, men vet inte vad jag ska göra. Nadja är i stockholm. RIlla vet jag inte om jag vill träffa för tillfället. Känner att jag vill vara ifrån honom, men ändå inte. På ett sätt känns de så konstigt att va ifrån honom. De känns inte fel eller äsch jag vet inte. Jag vill iaf inte bara sitta hemma hela dagen, men vet inte vad jag ska göra :/ Äsch det löser sig.

Jag hade massa saker på minnet förut som jag typ ville blogga om, men jag har glömt bort allting. ganska illa. men återkommer senare ifall jag kommer på det. Men det märks ju. Återkommer ÄVEN om jag inte kommer på det. Och förresten så är jag typ glad för din skull 🙂 Om jag tyder grejer rätt 🙂 hihi. Och det konstiga är att jag känner inte ett smack. Känns skönt. Men det kanske inte är så konstigt? eller? hahah. för de va ju wierd förr. men äsch. nu är det en helt annan situation. Det finns verkligen personer som kan förändra allt. Och jag vill bara tacka dig. För jag trivs så förbannat bra tillsammans med dig 🙂

Puss

Rilla 4/2-09


Those who wish to follow me (my ghetto gospel)
I welcome with my hands
And the red sun sinks at last
Into the hills of gold
And peace to this young warrior
Without the sound of guns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.