’ Fyra bugg och en coca-cola

jaha aa men vad kul. vaknade förut och kunde inte öppna ögonen. Sen somnade om, då jag trodde det skulle bli bättre, men aa. Vid 4 vaknade jag o skulle kolla klockan. Kunde inte kolla, men jag såg att klockan var si o så mkt. (men mer än vad jag från början såg) givk upp o gick på toa, sen kollade jag mig i spegeln, herregud så man såg ut 😮 ögonen va helt igen grojsade. :/ Mamma kom hem från majelden, (hon hade typ vart hos conny som va mormors gubbe som dog) och hämtat massa grejer och sen möter jag henne i hallen och jag söger att jag har ont i ögonen och att jag inte ser något. Hon bara: men herregud myh! du har nog ögoninflammation nu. sen ville hon kolla i ljuset och jaa det blev bekräftat.
Så jag gick in på lilla toan o tvättade bort allt grojs, och nu är ögonen röda och irriterade.

hade nog ögoninflammation igår oxå, vaknade såhär första gången oxå (om jag inte minns helt fel) men när jag somna om och vaknade för andra gången va de normalt. me iaf. mitt ena öga va rött hela dagen igår. och idag är båda jätte röda. yey. men men de blir ju bra så. det är ju huvudsaken lixom 🙂 jaja jag ska sluta skriva, börjar bli hungrig så ska kolla med mor och dom när och vad vi ska äta 🙂

Puss

Fyra Bugg och en Coca-Cola
Spela freestyle med fräck musik
Fyra Bugg och en Coca-Cola
Doft av sommar och romantik
Vill du leva och vill du dansa?
Våga skratta och våga chansa?
Fyra Bugg och en Coca-Cola
Spela freestyle med fräck musik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.