Fredag .

Sovmorgon och sluta tidigt händer inte varje fredag 😉 FAN va gött asså. Började vid kvart över 8. Och det är ju sovmorgon för min & Nadjas del 🙂 Sen slutade vi vid 12 typ. Anyway. Vi gjorde några plancher, så nu hoppas vi att folk hittar till vårt kära Hundbad och frisering. Sen va vi irriterade,, lärarn tycker inte att vi gör något, men vi KUNDE inte göra nåt. Vi va ju FÖRHELVETE klara. Jävla fitt lärare -_- Vi behövde åka o handla, MEN ICKE. det skulle hon göra efter lunch, o sen helt plötsligt fick vi inte göra de. jävla kärring! Anyway käka i skolan sen, sen åkte vi hem.

Jag sov en stund , så missade Paul idag =/ Och han har inte loggat in nåt mer idag. Jag hoppas han gör det innan jag går o lägger mig. Måste göra det snart.. Måste upp typ 7 imorn. Seg lördag. Åka till skolan för att ha Naturbrukets dag. Wanna come ? lol! aja.

Det blir nog bra de där.. när det är klart. Aja, ska fixa winamp. och ett annat program, behövs verkligen! O så ska jag lägga in bilder på bdb, sen blire väl att sova.. Natti

Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.