Fredag

hemma från skolan idag. huvudvärk som heter duga. aja. har inte gjort så mkt sen sist. sovit o smsat me varg & timmy 🙂 snackat me blomman oxå. det gör jag fortfarande dock ^^ humor javisst ^^ haha ^^ åh vad roligt man kan ha de ^^ driva är hans vardag xD och idag/nu ska han traska bort till pcprylar ^^ så då pratar man inte med honom längre, får se när man hör något nästa gång ^^ who knows? kanske sen, kanske nån helt annan dag, något som märks lixom. Jag funderar på att dra bort till morsan snart. Orkar inte sitta här i vilket fall som helst ^^ smått segt om man säger så. ska ta en dsuch innan o så. fast klockan är så lite. känns onödigt att dra då, kommer ju inte in till pappa förrän vid typ 5.. vet inte när han slutar eller när han kommer hem.
eftersom jag blev av med nyckeln så kommer jag inte in tidigare, eller hon är säkert hemma, men jag vill inte träffa henne själv, så jag skiter i att dra till mamma nu. Fast jag skulle vilja prata me henne, om hon nu har tid, men det borde hon ju ha vafan ^^ va ju länge sen vi riktigt sågs och pratade. Nu för tiden är jag ju aldrig i skägget vafan xD vill verkligen inte tillbaka dit, hatar verkligen skägget. skulle kunna göra vad som helst för att slippa skägget.

Ikväll vet jag inte vad som händer, känner inte för att dra ut, så får se. Timmy skulle komma hit sen. så det blir ett sällskap så får vi se om vi drar ner eller vad som händer. ^^ men men ^^ haha micke fick ett skumt samtal xD hahaha, va kuuul ^^ aja, ladda hem en låt xD klockreeent ^^ Varje vecka är det helg (8) haha jag kan bloggs joks ^^ bäst är man haha ^^ jag orkar inte skriva mer nu. jag ska äta nåt , eller ne de gör jag hos min mor ^^ o sen vet i fan alltså ^^ aja, vi höres senare kanske 🙂

Puss
Myh – den lilla och obetydliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.