Fredag .

Glöm det jag skrev igår, om spelet o de där. Jag vill inte ha det kvar. men vill inte heller lämna de. Då känns de som om han kommer tro att jag är typ, desperat. Det får han inte tro att jag är. Visserligen kanske jag är de. Har svårt att sova, även om jag somnar fort så vaknar jag flera gånger och kollat mobilen, kunde ju fått ett sms. Men det är bara drömmar. Verkligheten. Den lever jag inte i nu. Jag drömmer och en dag ska jag vakna upp ur den hemska mardrömmen och allt ska va som det var mellan oss. Innan den 27e januari va jag lite orolig om allt va som de va. Men helgen där, den 25e o så. Den helgen va så jäkla perfekt. Trots olyckan, men de kunde ju inte vi rå för. Men allt den helgen kommer jag ihåg. ååh. Vill ha det tillbaka..

Och resan, jag ville ju till gotland, få sova i er mysiga husvagn. Med dig. Din mor & far + Frida ^^ Så mys. Och sen Sussi, Göran, Rasmus & Matilda. Lixom. dom verkade ju va så himla snälla. Och jag som hade lovat morsan att ta ett kort på den där Sussi, dom hade tydligen jobbat på samma jobb eller nåt. För typ i oktober, i slutet. runt den 26e så träffade jag ju Sussi och dom första gången, och då berättade hon att hon jobbade på åleryd, och det hade ju morsan gjort för inte så länge sen. Så jag antog iaf ^^ men aa! Morsan visste inte.

Aa men men. Det är dåtid, Jag kan inte blicka bakåt, kan inte ändra på detta. Måste tänka framåt för att orka försöka komma över dig, jag insåg en grej förut iaf. Jag ska inte bry mig, inte bry mig om den där Elin. Hon existerar inte i mina ögon, eftersom jag inte vet nån elin som frallan känner. Och om jag inte sett henne existerar hon inte. Så är det!

på bussen idag så drömde jag en underbar dröm. suck.. flyttade till m-slätt, granne med frallan. o sen en dag när ja gick hem från bussen träffa ja kan o han undra va fasen ja gjorde där. o berättade att jag flyttade dit. gick hem te han, o sådär. vi hade de trevligt, inte för att vi gjorde nåt. satt mest o snacka, vad jag kommer ihåg. aa o sen gick vi te mig o bla bla. Vill att drömmen ska va verklighet. Bo i de mysiga malmslätt vore nåt, inte bara för att frallan bor där. Utan för att det är fina vägar i skogen, bra promenadvägar. Lixom. bara jag slipper bo i skägget, eller nån annan jävla turk håla. Tack för mig!

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.