Fredag .

Mjök, vaknade vid 9 av ett sms. hihi. jag sov 😀 det var skönt (A) sen fixk jag ett sms vid 12 typ, då Sov jag oxå! 😀 Jag var trött (a) hihi, men nu är jag vaken iaf 🙂 Ska väl snart fixa mig. Men det känns så tidigt på nåt sätt. Jag har inte valt kläder =/ Vad ska man ha för något? Jag har inte en aning. Känns som om jag skulle behöva nya kläder alltså 😮 Har typ nada clothes 😮 herregud. Och man har inga pengar att köpa nya för 😮 Får fan inte pengar förrän i september, hur ska jag klara mig?! Känns ganska pissigt alltså. Men jag klarar mig, får väl tigga pengar av mamma (A) haha japp så får de bli ^^ aja, klockan är snart 2. En dusch vore skönt nu/snart ^^ men fan orkar inte.

Känner inte för att dra iväg, för jag vet inte hur jag ska ta mig ner O.o får offra 26 kr på mobilen. Svårare än så får de inte bli. Fast blir super fattig då 🙁 Men aja, det får bli så. mamma kanske är snäll och laddar på min mobil när hon får pengar. ^^ Yees, de säger vi ;D Här planerar jag saker bara sådär. men skit samma.

Idag blev jag typ ”väckt” av mamma.. Gun var här oxå. De ville ha hjälp, för de är otekniska.. Musiken hoppar igång hela tiden så hon ville ha hjälp med det, Så jag stängde av musiken och satte på knapplås på sidan xD Svårare än så var de inte xD haha, Sa jag förresten att Johan fixade min mp3? 😀 DEN FUNKAR (A) jag är överlycklig, Så ska väl lägga in låtar på den nu. För det är så tråkigt att åka buss utan musik. Så det ska jag göra. Och sen ska jag duscha! ^^, skriver kanske ett inlägg till innan jag drar till stångån, där kevin ska ha sin avslutningsfest 🙂 hihi. ^^

Puss ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.