’ Five, Six, Seven , Eight

jag skulle ha bloggat inatt. men det funkade inte, så får säga det jag hade att säga idag istället 🙂

Satt och tänkte förut. (inatt dårå) när jag tänkte på när jag börja må illa. det var typ lördagen förrförra veckan, precis när jag skulle träffa blomman. typ sen dess har jag mått illa. och när jag tänkte på de så kom jag på att han jämt överdriver stuffs. jag menar det jag fick höra i lördags är inte första gången jag får höra nåt som han säger har hänt fast som i själva verket inte alls har hänt xD haha ^^
Själva grejen med att jag nämner det här är för att när man tänker på något, så kopplas man typ vidare till nåt helt annat som egentligen inte har med det man tänkte att göra ^^ det är faktiskt rätt coolt tycker jag ^^ En grej av det man tänkte på först har en liten koppling och man kopplas vidare. Fräckt. Samma sak som att jag tänkte på Boysenbär. ^^ Då tänker jag automatiskt på skolan eller på ellinor ^^ och därefter så börjar man tänka på nåt annat, och helt plötsligt vet man inte vad man tänkte på i början lixom 😛 Förvirrande faktiskt ^^ Men men, förlåt för att jag typ, yrar eller nåt typ, men jag tänkte bara^^ haha 😛 jag känner mig rätt smart förövrigt 🙂

haha jaa de va väl bara de jag skulle säga inatt. Men nu är det morgon så kan säga nåt annat oxå. Jag är trött och seg idag. Ingenting händer direkt, så ska väl bara ligga i sängen hela dagen. För jag lär inte höra nåt från dig ändå, usch. jaja. idag kunde jag faktiskt äta 🙂 men nu mår jag illa :/ och magen blubblar lixom. bruuum ^^ det är obehagligt. Nu ska jag komma på en titel på bloggen, har inte gjort det ännu ^^ Men de löser sig ^^ får skriva tills det blir dags ^^ vilket är typ 2 minuter, ^^ aao men det går nog fort ^^ Och vet ni. Idag har jag faktiskt tänkt att tvätta örat, har inte gjort det på länge nu.. jag är en liten slarver. men det känns ju inte konstigt eller nåt med örat så det är ju bra de 🙂 Det ömmar bara lite, och det är när håret fastnar lixom, preciis när man tar bort det ^^ haha jag yrar, är verkligen en yrboll som vi sa i söndags morse (runt 6) ^^ haha 😛 japp japp. Nu ska jag nog sluta skriva, gillar inte mitt tangentbord än ^^ det är jobbigt^^ men jaja. nu blev titeln klar xD haha, såå 😛 vi hörs senare antagligen 🙂

Puss!

My bootscootin’ baby
Is drivin’ me crazy
My obsession from a western
My dance floor date
My rodeo Romeo
A cowboy god from head to toe
Wanna make you mine
Better get in line
5, 6, 7, 8!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.