Finns visst bara idioter ?!

Jag är så jävla trött på det här. Att folk bara ska snacka skit hela jävla tiden. Har ni inget för er?! Det trodde jag FAN inte om dig! Jag som trodde att du ”tyckte” om han?! Sen håller du me dartax när han snackar skiit om oss Hur faan?! GAH! Jag vet inte vad jag ska skriva. Du har gjort mig så jävla förbannad!

Hur faan är man funtad då? Har man något innanför pannbenet då? Nej nej nej. Det finns fan inget mer idiotiskt. Än att snacka skit! Jag har tröttnat så jävla mycket på de. Existerar en värld utan skitsnack? Jag har börjat tvivla på det nu.

Och förhelvete. Du behöver inte snacka med han om blockning. Du kunde gott ha nöjt dig med svaret du fick av mig. Det var ju sant. ”jag orkar inte med msn mer” Visst, det är inte hela sanningen, men wtf.
Du borde fan veta varför du blivit bortplockad. Listan görs lång serru, Du har gjort för mkt saker för att bli bortplockad. Jag plockar bort dom som mupplar. Dom som inte är värda att vara på min lista. Och det är fan inte du! Du fanns bara där ivägen , SUCK!

Du har gjort:
1, Du anklaga Han för att ha raggat på mig. (Då du trodde att jag va din )
2. Du vart skit sur och sa upp kontakten för att Han träffa mig.
3. Du insåg att jag aldrig skulle bli din, för att jag blev tsm me Han.
4. Du raggade på mig, och bad att jag aldrig skulle säga något till Han.
5. Du lämnade Oss på nykvarn. Och tog deras öl.
6. Du förbjod Oss att komma te dig när dom andra förstörde.
7. Du anklagade Han & Beast för att ha snott en gubbe på WoW.
8. Du vägrade tro på dom när Dom sa att dom inte gjort något. Jag fick ju övertala dig!
9. Du snackar skit om Oss på apan, Smart säger jag bara.

Jävla idioter de finns alltså. Jag tröttnar, suck. >,<

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.