’ find my way to you

urk. jag är fan inte på humör alltså. förbannad o ledsen. vilken kombination. eller förbannad är jag inte, eller jo på en viss person, men det behöver vi inte gå in på.

jag är bara så förbannat trött på skiten. jag fick värsta ångest attacken i köket förut. 🙁 Jag gick ut o skulle fixa nåt o käka då jag inte ätit nåt idag förutom pannkakor o lite glass. Och så hör jag mamma prata med en gammal arbetskamrat. såklart pratar hon om mig och pappa… om hur han är o så. jag vill inte att hon berättar det för hela jävla universum, jag tycker att det är tillräckligt jobbigt som det är nu, o så berättar hon, i detalj. Och det lät så jävla illa. jag har inte tänkt på att det är så illa. men när man hörde när hon berättade så lät det så jävla fel =/ inte alls som jag själv ”ser” de när jag berättar för nadja till exempel.. Det är hemskt. Jag började fan gråta där ute i köket när jag lyssnade, jag ville inte höra men ändå kunde jag inte gå därifrån. :/
Det känns så hemskt. jag vill säga att jag älskar min pappa men allt jag kan säga är att jag hatar dig pappa. för allt du gjort och allt du skyllt på mig. det är inte mitt fel. men visst. skyll på mig bara, lika bra att jag inser.. det är mitt fel att du sålde din jävla bil, det är mitt fel att du har så förbannat ont om pengar, allt är mitt fel!!!!!

Puss

Rilla 4/2-09

When there’s nothing left to do
I will find my way to you
’Cause I need you so, I want to know
If I will be the one you love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.