Finaste ponnyplutt ♥

Jag kunde inte sova inatt, mycket tankar som snurrade, så jag googlade lite på stamtavlor, får för mig att göra det ibland. Kollade upp Miramis föräldrar och kom fram till att han var New Forest. Sen kom jag o tänka på Arrac. Så kollade upp honom igen, han var också en New Forest. 🙂 Sen hittade jag en blogg, en tjej som hade varit på ridläger på Gunnorp och hade haft Arrac alla gånger. Sen längst ner i inlägget stod det att han var död.

Min finaste busponny. När jag red på ridskola var du min absoluta favorit. Mer speciell ponny får man leta efter, bockig och sparkig. Och världens mysigaste. Jag minns när han bet mig på mina fingrar och vägrade släppa, hade sårskorpor på nageln som fick växa bort. Underbara ponny. Jag ångrar att jag inte hälsade på dig oftare, men det är så långt till stallet. Jag minns sista gången jag red dig, det var när jag bokade en turridning typ. Då jag egentligen skulle ridit någon annan, men Gisela lät mig rida dig istället för hon visste hur mycket du betydde för mig.

Känns ändå skönt att veta att du inte längre finns i livet. Då slipper jag gå runt o tänka på det. Men det som är mest surt är att jag upptäckte det ungefär ett år senare. Men men. Huvudsaken är att du har det bäst. För det är världens finaste ponny värd! ♥

Gunnorp2004 - Arrac 1 25317_1192718054 72299_1192720632 aktarracs Bilder 037 Unknown Unknown häst 1

2 reaktion på “Finaste ponnyplutt ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.