Februari börjar bra

2 februari idag då. Redan igår eftermiddag kände jag av lite halsont. Men tänkte att det är som det varit senaste månaderna. Då jag inte har blivit sjuk utan att det varit falskt alarm. Åkte iväg till Matilda igår på lite mat och mellomys. Det var väldans trevligt, åkte hem nästan direkt efter mello för hon skulle jobba idag.

Kände av halsontet lite mer på vägen hem, så pass att jag inte klarade av att sjunga med i musiken som jag alltid gör annars. Älskar att sjunga i bilen, särskilt nu när man känner bebisen tydligare vid musik och sång ❤️ stackars bebis bara som får stå ut min falska fulsång. Men lika bra att den vänjer sig ? sova gick sådär, vaknade flera gånger och hade svårt att somna om. Är jämt sådär. Fast det har blivit bättre sen jag införskaffade mig gravidkudden. Finns inget skönare, dock lätt att trassla in sig när man vänder sig i sängen.

Idag har jag suttit i soffan sen jag vaknade. Ska nog strax ta mig en dusch, har inte mycket ork men ska leverera och montera en säng så får iaf komma ut o få lite frisk luft, det är alltid bra. Får se hur måendet blir senare idag, just nu gör halsen lite ont, men inte lika som imorse/inatt. Kanske är falskt alarm igen, vem vet.

Dags att ta tag i livet, tjoflöjt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.