favoriten just nu

favoriten just nu. 🙂 haha den är ju inte direkt ny. men ja. ibland är jag lite långsam 🙂 Denna är favoriten i bilen. Varje gång jag sätter mig i bilen väntar jag på den här låten. Sen gasar vi på o jag njuter där i sätet. Åh vad det är härligt. Jag känner mig verkligen trygg. Oerhört skönt! 🙂

Låten passar perfekt in i bilen, synd bara att all annan musik förstör genom att försöka låta likadant haha. denna är nästan den enda jag verkligen gillar i bilen. Brukar sjunga med haha 😀 Och digga järnet 😀

”Hey Mr. DJ, make my body move
I need a rhythm to put me in the mood
Hey Mr. DJ, make my body move
I need a rhythm to make my body rock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.