Färg färg färg ^.^

Jag tror att Nadja kommer bli lite förvånad nu, eftersom jag bloggar här igen ^^ ujujuj. Jag är nästan lite chockad jag själv. Haha nae vars. Jag måste ju ändra lite på det lixom. haha ^^

Jag har ju ändå inget att göra just nu. Jag väntar på att det ska bli dags att skölja luggen. Nu har jag iaf färgat håret rött, och luggen håller på att blekas. Än så länge verkar det gå fiint. Hoppas bara att resultatet blir lika bra som jag hoppats ^^ Men de borde det ju bli? Eller?`

Aja, jag har klippt mig idag oxå ,, Det vart fiint´. Har köpt jacka oxå. Och så köpte jag 2 par stövlar. Jag älskar verkligen dom svarta höst stövlarna. ;D Det där klickande ljudet lixom, ohlala ^^ haha.

Nää nu har jag riktigt tråkigt. Saknar Frans gör jag oxå. Tur att jag ska träffa honom imorgon. Annars hade jag inte överlevt. Eller överlevt hade jag väl, men hade ju saknat honom nåt så sjukt mycket mer. 🙂 Det är tur att jag har dig Frans <3 Du är den där killen som jag alltid drömt om. Jag älskar dig mer än jag någonsin älskat någon <33

Jag funderar på att blogga enda tills det är dags att skölja, men jag vet inte.. Nää så får det inte bli, för nu ska jag på toa. ^^ Vi höres senare eller imorgon gott folk 🙂

Pusshej <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.