ett par timmar

Ett par timmar senare är jag hemma. 🙂 de pillade med en väldig hel telefon och lagade mat. 🙂 Åt lite godis och kollade på film. Minns inte vad den hette dock, men den var bra. Typiskt jag film 🙂 väldigt konstigt att de valde filmen faktiskt. Var typ en sångfilm, typiskt tjejigt. haha. Sen när filmen var slut somnade jag i soffan när de fortsatte pilla med den väldigt hela telefonen. När han sedan fick ihop den blev han superglad i helt extas. 😛 Var lite ironiskt ”Den har aldrig varit såhär hel!!” och displayen var helt krossad… hahah. kul.

Sen ut o brumma lite bil, innan vi tog donken i brask o ”skämdes” lite. hahah. sen fick jag skjuts hem. 🙂 Nu ska jag förbereda mig inför imorron innan jag ska sova. För en gångs skull tänkte jag göra det idag. Var länge sen jag förberedde mig faktiskt, men har alltid varit så trött på fredagar, eller varit upptaget med annat. och det börjar SYNAS ganska bra. Usch och fy. 😛

Dag Med Anna 025 DSC_0080

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.