En onsdagslista på en tisdag

Jag hittade en lista jag tänkte göra. Har tappat motivationen lite när det gäller bloggen. Men detta blir ju ändå ett sätt att hålla igång bloggen.

Var är din mobiltelefon?

Jag bloggar från mobilen. Så den är i handen. Sist jag försökte blogga från datorn kommer jag inte in för ingen väg funkar. Sen dess har jag inte ens försökt.

Var är din andra hälft?

Båda två är hemma. Casper går runt i lägenheten och letar kex tror jag. Han är sjuk så det är det enda han vill äta. Bara han äter och dricker något är vi nöjda.

Ditt hår?

Är en katastrof. Just nu urtvättat och väldigt smutsigt. Inte tvättat sen i fredags, är tvättdag idag av håret men jag är också sjuk så jag struntade i det idag. Tänkte tvätta imorgon.

Ditt humör?

Helt okej. Lite trött och bitter över att vara sjuk när det äntligen är fint väder. Däremot tycker jag att det är jobbigt på natten. Särskilt när Casper haft hög feber och är kokhet och vill ligga nära mig.

Din dagsplan?

Bli frisk! Sova snart om vi kan. Sov lite länge på eftermiddagen idag. Tydligen var vi trötta.

Det bästa du vet?

Min familj ♥️ finns inget bättre än det. Trots att den minsta drar mig i fingret atm och skriker grej! Jag försöker förklara att jag kan följa med alldeles strax, pappa duger inte heller. Oklart ändå vad han ville då han bara pekar på saker och säger grej.

Din dröm inatt?

Oj minns inte. Minns sällan drömmar längre. Förr drömde jag jämt, men nu sover jag ordentligt tror jag. Väldigt skönt.

Ditt livsmål?

Har egentligen inga särskilda mål. Så länge vi har tak över huvudet och inte behöver svälta är jag lycklig. Vore kul att få uppleva saker med familjen. Något utöver vardagen liksom.

Rummet du är i?

Sitter på golvet i barnens rum. Casper ville att jag skulle vara här, medan han leker med sin bondgård. Ska strax sova, men i vårat sovrum. Samsover vid sjukdom.

Din hobby?

Ridning. Men av förklarliga skäl funkar det inte nu. Får se om jag tar upp det igen eller vad som händer. Andra hobbys är väl typ pussel vinterhalvåret. Gillar att spela spel.

Din skräck?

Livrädd för att brinna inne eller att drunkna.

Var vill du vara om sex år?

Bo någon annanstans. I ett hus kanske. Eller i en större lägenhet med förvaring. Gärna tvåplans. Kanske har annat jobb med, även om jag älskar mitt. Men då har jag isf jobbat 10 år på samma. Men inga planer än på att byta.

Var var du igår kväll?

Hemma. Varit på altanen bara. Vi plaskade i en pool vi köpte igår. Rätt skönt. Sen höll jag på att smälta bort.

Vad är du inte?

Inte inte hungrig var det första jag kom på. Jag är inte en människa som gillar att träna, men blir motiverad av klockan.

En sak du önskar dig?

Att få vara frisk. Att bilen inte tar jättelång tid på lagning.

Var växte du upp?

I Linköping. Flyttade tidigt till skäggetorp och där bodde jag tills jag var typ 25. Flyttade då till Falun innan jag flyttade runt lite innan jag och Robin blev sambos på riktigt.

Det senaste du gjorde?

Bäddade ner mig och Casper under en filt och kramas med honom.

Dina kläder?

Har nyligen uppdaterat garderoben litegrann. Känns trevligt. Önskar mig lite sköna leggings som är kortare. Annars är jag trött på det mesta i min garderob. Förutom det nya, det bor jag typ i. Men har inte mycket att ha lite kyligare dagar. Är liksom inget mellanläge. Antingen kallt/kylig vår eller väldigt varm sommar.

Din tv?

Samsung nånting har vi i vardagsrummet. Världens minsta kontroll som inte är den roligaste då den har pek-funktion haha

Ditt/dina husdjur?

Har inga nu. Vi funderade på att längre fram kanske skaffa kanin lösgående inomhus. Som en katt liksom. En större ras. Men pratade bara lite löst om det så vi får se.

Din dator?

Har två hp. En gammal som vi har installerat xp på, som jag spelar gamla spel på. Annars har jag en annan hp som jag spelar Sims på typ. Har förvisso en acer hos mamma också men den har jag lånat ut till henne på obestämd tid. Annars finns det ett x antal datorer att välja på här hemma om jag skulle vilja. Vi har en liten som vi har inkopplad till tvn jämt.

Din bästa ägodel?

Min bil. Hur klarar man sig utan bil? Snart ska den lämnas in, så blir spännande att se hur länge jag ska vara utan bil.

Saknar någon?

Min Gandalf. Saknar alltid. Farfar saknar jag också.

Din bil?

En Skoda. Är supernöjd. Däremot väldigt ledsen över att jag råkat buckla till den och repa den 💔 så tråkigt. Tur det ska ordnas till nästa vecka.

Något du inte har på dig?

Oj. Jag bär nästan vad som. Men gillar inte klänningar/kjolar som blir korta baktill pga rumpan. Även om den är lång känns det som om den blir kort bak och då använder jag der inte. Så tråkigt för har massor fina kjolar hemma som inte används pga hjärnan.

Favoritaffär?

Jag har ingen direkt favoritaffär. Handlar en del på bikbok. Mina sommarkläder i år handlade jag online på bonprix, men så onödigt dyrt med frakt- och returkostnad. Särskilt om man inte gillar allt man skickar efter.

Älskar någon?

Absolut ♥️

Favoritfärg?

Lila tror jag. Eller pastellrosa.

När skrattade du senast?

Idag. Casper är rolig och har sån humor emellanåt haha.

När grät du senast?

Förut. Inte för att jag var ledsen utan för att jag blev rörd haha. Enda sen jag fick barn gråter jag för minsta lilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.