en kväll ..

Som denna vill jag bara glömma. jag hatar att vara så förbannat depp. Fan jag pallar inte. Jag vill inte. vill inte vill vill vill inte! Jag vill bara ha dig här, vill bara sitta och kolla på dig. med en blick av förundran, Jag vill känna att du älskar mig. Jag vet att du gör de. En känsla inom mig säger att du gör de. Jag vill bara ha ett bevis på att känslan är sann.
Jag tycker att vår tid hittills är den bästa tiden i hela mitt liv. Vill aldrig förlora dig, aldrig i hela mitt liv. Jag skulle gå under då,. men men,

imorn hoppas jag att få prata med dig, eller något liknande, om du är hemma så att säga. det vet man ju aldrig. Får fråga G om nåt om han är inne. Men de vet man ju aldrig. men men. lanet kanske är nu, vad vet jag? jag vet inget, men skit samma.

Åh vilken gammal depp låt jag hitta. Älskar, Älskar inte. Den där gamla låten, Som Sj gjorde. Dom där snubbarna från Malmslätt ^^ Typiskt. Så nu kommer Frallan på tankarna igen. På tal om de, jag prata med Kimpish förrut. Han hade inte heller pratat me han, så man är inte den enda. jaja. Det ordnar sig, antar jag. Han kan ju inte undvika mig hur länge som helst.
Och sen tänkte jag på en greja. hm. Han har ju ändå inte undvikt mig helt, för han skickade ju ett sms i fredags. oh sa att han inte mådde bra osådära. Och att han skulle iväg, så det berättade han ju iaf. Det är ju ett bevis på att han inte undviker mig. Och varför han inte pratat på msn är ju typ att han inte vart vid datorn,. för de har ju vart så, men aa

Fan vad jag skriver.. men jag är inte trött. Och jag vill inte sova nåt inatt. för jag drömmer ju bara en massa sjuka drömmar.
inatt drömde jag om en kille som red o han hade ingen hjälm o sen skena hästen iväg upp för en brant backe åt vänster. och tydligen va de ”farligare” med en brant backe åt vänster än höger, hur nu det kunde stämma. Sen när hästen skena ner för backen så snubbla han o voltade o landade på ryttaren, han hamnade under hästen. sen rulla dom ner. Alla sprang fram te killen, för han borde ju va rätt så död, få en stor häst på 500 kg över sig i en stenig backe och dessutom ingen hjälm. Men iaf, han levde iaf. han rörde på sig och sen sprang han upp o hoppa och skutta som ingenting. Helt sjukt. Sen sprang jag iväg, hade bråttom. o sen ringde frallan, Åh! Tänk om de ändå hade varit verklighet.. Men aa, prata me han, sen åkte vi te stan, körde typ på min farmor xD lol. sen drog ja o spela nåt jävla spel me nåra brudar jag träffa , sen drog jag mig ^^ sen vakna jag!

Så jävla lol egentligen. Lixom, fast aa, Det värsta med drömmen va ju delen med Frans. Drömt om honom flera nätter i rad nu. :/ Börjar ju gråta när jag vaknar. Springer te datan o kollar om han är inne på msn… känner mig så förbannat desperat. Det är illa.. ysh. men men. är det konstigt att man vill prata med sin älskade? det är de la inte?
Har man inte gjort de på över en vecka så känns de inte allt för bra. men jag klarar mig. det har jag ju gjort hitttills. dock är det förbannat jobbigt. När alla hela tiden ska fråga. Och klaga på honom! Det är det värsta. Ni vet inte ett skit. Ni tror bara att han undviker mig, utan anledning. men hur jävla många ggr ska man behöva förklara att han inte pratar med mig när han inte mår bra. För vi tjaffsar då. Så då kan man lika gärna inte prata me varann, då slipper man de. Jag tycker de är jobbigt när han berättar. Jag blir så himla ledsen. Då känns de lika bra att inte prata. men det är min åsikt. Alla verkar inte tycka så,,

Kanske borde sluta skriva. men är på sånt förbannat skirv humör. Det känns lixom, mycket bättre när man skriver. Det gör inte lika ont då. Åh nu kom de en jobbig låt på playlisten. WoW låten. Hm, bara för att jag tycker de är kul. men just nu vill jag inte de. För jag tänker på min lilla frall då 🙂 Ne nu bytte jag låt. vart kanske inte en bättre låt, för de blidde en depp låt, men men. Jag klarar mig. fast nu måste jag gå o kissa. ^^ kommer snart 🙂

sådär då. det var lite skönt 🙂 Nu sitter jag här igen, xD lol. Dricker cola. dock är den slut snart. Inget sms har man fått heller. Det var ju synd. Min katt ligger här på stolen brevid o halv sover. Sicken lycko kisse jag har 🙂 Fast nu hoppa han upp i mitt knä o la sig där istället 🙂 Myys. fast nu ska jag nog försöka sova lite. Fast jag inte alls vill. Men en timme kanske jag kan sova eller nåt. får se hur de blir. jaja. det här blev en sju helvetes lång blogg. Ingen kommer orka läsa, men aja. Gonatt och sov gott, för det ska jag försöka göra!

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.