En dag sen

Detta hade jag planerat igår, men eftersom tiden inte räckte till alls får jag göra det idag. Min tanke igår var att cykla till blomman, hämta mina grejer och sedan åka hem. Min plan sprack när de sa, vi ska iväg direkt, vart är du? Kim och Kurre hämtar dig. två minuter senare ringer dem o frågar vart, jag säger vart o klär på mig ytterkläderna o ska gå. en min senare ringer dem o undrar vart jag är xD

Iväg till berga. stå där o glo. prytz svarar inte i telen o vi hade blommans telefon. 😛 bra kombo. slutade med att vi åkte bort till ekh. mötte skacke som skickade upp mig till prytz. haha. sen kom jag inte hem förrän vid typ 2 på natten. då orkade jag inte blogga 😛 Sofie var med därute med 🙂 Så kände mig inte alltför ensam. blev kramar och pussar på min fina brud :*

Anyway;

DSC05306Myh för exakt ett år sen. (igår dock) Skavsår på hakan. Brunt och blont hår. Allmänt bakissöt. Och början på en ny Myh.

DSC07298Myh idag. Har bytt kurs totalt. Istället för blondie är jag orange. 🙂 Trivs som fisken i vattnet. Nu ska jag bara färga topparna, jag verkar hinna klippa håret innan. Det är bara det jag väntar på. (och prytz då, som jag ska sno det svarta ifrån). Idag har jag andra skavsår. HAHA. Ring i läppen last year. Och INGET smycke i läppen nu. 🙂

Så, vad passar bäst? Bakis Myh med brunt/blont hår, piercing. Eller Myh idag med det orangea håret? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.