En bra rubrik.

Efter att jag bloggade förut bestämde jag mig för att kolla betygen till mina ämnen. Eller ja, iaf samhällen och matten, kemin är ju klar sen ”länge”. Kollade samhällen först, var typ hundra på att det inte skulle vara rättat, men se där! Det var det. På arbetet om kriminalvården fick jag ett E. Hade jag skrivit mer utförligt om enkäterna och sådär hade jag fått bättre betyg. Men jag stressade när jag skrev det sista på den uppsatsen så det var det som avgjorde. Sen kompletteringen om internationella relationer fick jag också E på. 🙂

Det bästa var när jag såg betyget på rapportskrivningen om KRIS/Unga KRIS. Ett C! Så jävla nöjd! Kritiken var med jävligt bra. Det som var ”negativt” var mina fotnoter. Men det gör ju inte hela arbetet liksom. 🙂 Det var ”en omfattande och intressant uppsats” En väldigt bra uppsats med potential. Bara DET gjorde mig glad! ÅH. Den svåraste kursen (förutom matten då, men matten hade varit lättare om det hade varit över två terminer) på länge. Mycket krav liksom. Men himla nöjd, kan tjata om det i evigeter! haha. I sommar ska jag visst läsa matte, för i höst kan jag göra en prövning så jag får mina betyg i matten. Tack!

Sen cyklade jag hem. skönt. ^^ har ätit, träffat mammas kollega med man och hundar. sen ätit glass. Nu ska jag ut och titta på mina jordgubbar och mina solrosor 🙂 sen ska jag bara ta det lugnt fram tills det är dags att sova. 🙂

DSC07698(1)you pick me up when i fall down

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.