’ dreamin’ of you

jag sa att jag skulle skriva en rad innan jag gick ^^ och jag ahr inget att göra nu så ^^ jag hittade nycklarna, de va inte så svårt 🙂 posten kommer om kanske 15 min, har för mig att han sa att den kommer runt 1, o efter de ska jag gå 🙂 skulle ta med mig lite grejer till stan sa vi ^^ ska bli skönt med en powerwalk ^^ ska nog ta mp3n så blir den inte såå tråkig 🙂 jag har inget att göra. jag är klar. har sminkat mig o gojs. finns inte så mkt att göra ^^ jag är typ hungrig. Jag har inte ätit. Mojs ^^ jaja. ska få kakor av nadja sen iaf 😀 iih ^^ mums 😛 haha ^^ ah sen tänkte jag på en greja. men vet inte vad ^^ jo ikväll måste jag hem, för jag pallar lixom inte att gå till skägget imornbitti 😛 ska till tandläkarn då. så ska hem ikväll 🙂 yey. kommer va surt att sova ensam.. har inte sovit ensam sen i onsdags. urk. hatart. men men.
får se när jag kommer hit nästa gång 🙂 jag vet inte riktigt ^^ faast jag har inget att göra i veckan direkt. nadja drar till stockholm imorn så henne kan jag inte träffa. så ah. men får se. kan va skönt att va ifrån varann oxå. så ah ska va hemma ett par dagar iaf 🙂 antar jag iaf ^^

ne nu ska jag sluta skriva. ska kissa o så innan jag går 🙂 hihi 😛 måste gå ner o kolla posten. och så kom jag på en grej jag ska göra. så so long 🙂 skriver väl mer ikväll antar jag 🙂

Puss

You’re the one I’m dreamin’ of
I can’t live without your love
Tonight
And it’s you that I adore
You’re the one that I live for
Inside
Of you, I’m dreamin’ of you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.