Det var kul så länge de vara

Jag försökte att blogga inatt, men de va faen omöjligt. Skiten funka inte, men aja. Så jag bloggar nu istället xD haha, aa men iaf.
Det var kul så länge de vara iaf, så inatt, så fråga frallan mig om hans anv & lösen te apish, så han loggade in och tog bort den. Aja, det va la typ kul så länge han hade den. Är ju iaf 8 månader så xD hahaha ^^ jaja. jag är ju bara medlem & aktiv bara för att jag är Hjälpadmin Det låter fan nötit. Lixom. vad gör jag? Jag sitter där och håller koll så att folk inte spammar i chatten , och håller koll på vad dom säger te varann. lixom wtf , Men aa, jag klarar det, eftersom chatten är rätt död. visserligen är det nya personer som är lite mer aktiva i chatten, typ Stavros, Shompe & Baloo, Men aaa , dom sköter sig, bra, förutrom ett o annat hopp till Luleå eller Umeå. Apberget är lixom lokalt, och då borde man väl hålla sig till i den staden man bor i? men aa, visst det kan ju va  kul o se hur dom andra har de, men vafan, kanske inte börja kaxa så fort man kommer dit ^^

Och sen en annan sak,,,

Hade världens underbaraste dröm inatt. Jag ville verkligen inte vakna. Den kändes så förbannat verklig. åååh, att jag kan sakna någon så förbannat mycket :/ Jag vill inte drömma dom där drömmarna. Vill att dom ska vara verklighet istället? ååh, och allt som hände. åh, och alla man träffade. Fyfan, det är ju inte bara dig jag saknar. Fast dig saknar jag mest! Men jag saknar ju även din underbara mor, & din lite smått ”dryga” far. Och så lilla Frida. Men jag antar att jag kommer få träffa dom igen? Jag hoppas det iaf. Vi kommer att bli som vi var. Jag ska tänka positivt. Det ska lösa sig på ett eller annat vis. Jag ska se till att det händer något.

Ajaaa. fan vad jag skriver, humm. Idag händer inget vad jag vet. en jävligt seg Söndag kommer de att bli iaf. Hum. Imorn skola igen, it suck’s haha ^^  Men visst 2 lektioner, slutar 1 , värsta skönt 🙂  haha.
Och i helgen blire eventuellt Nadja Saknar våra tider grymt mycket, men det ska bli som det var 😀 Det har jag bestämt. <3 🙂

fast nu, ska jag nog sluta skriva, borde kanske äta något. Åt ju för 24 timmar sen typ. hahaha ^^ Det är väldigt lång tid de ^^ men men. Ska väl sjunga vidare och göra något skojigt ^^ hihi

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.