Det var inte jag som sa vad du sa

haha fan nu kom jag på varför texten passat så bra xD hahaha, faan så smart jag är, tänk om människan kom på det innan mig? haha, fan så jävla illa.
hm. idag är det en vecka sen jag prata med Frans sist, och så är det 22 dar sen jag träffa honom. men det är nog lugnt 🙂 Jag klarar mig, antar att han är hos Hasse nu.. det verkar som så iaf 🙂 inte vart inne på msn sen förrgår kväll, och antar att han åkte till Hasse igår på dagen, för Maj-Britt & Ronny skulle på kryssning igår ^^

Hm, idag är jag inte lika dålig. men är snorig o hostig. men börjar bli bra, sköönt ^^ Jag vill handla nya kläder. Har ju lixom ”massa” pengar att spendera , 🙂 Och ändå får jag pengar nästa vecka. Känns grymt skönt ^^ Har typ 700 kronor på kortet eller nåt. Det är mycket för att va i slutet av månaden ^^ Mor har blivit stolt över mig, hon tycker att det bra att jag har börjat spara ^^ hihi.

Idag har jag bakat, ”brownies” inte så värst goda, men men. Och så bakade jag muffins, chokladmuffins, med choklad i, och smält choklad på,. mums, men gud så mättande ^^
Har läst igenom bloggar oxå. Snart klar me de. ne nu ska jag kolla bdb ^^ o sen kanske kolla på film eller nåt 🙂 Hörs imorgon, för jag är ju duktig på att blogga (a)

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.