det kom ut.

Höll på o somna i ryd igår. Jösses va trött jag var haha. Men jag låg visserligen rätt skönt 🙂 Sen blev det hemfärd. tack för skjutsen igen:) Jaa väl hemma så yrade jag runt här hemma innan jag kunde varva ner o försöka sova. Då minsann gick det inte så bra :/ så typiskt. kände mig mest ensam 🙁 Och när jag vakna imorse var jag supertrött! orkade inte ens gå upp i tid så jag kunde tvätta håret, får göra det imorron. 🙂

Annars så råkade jag avslöja mig igår. (a) var väl lite meningen. jag gav hintar, så jag skulle slippa säga något själv. Och det gick la bra antar jag. Från första saken iaf. (om man bortser från sofie och bury haha. men de känner honom inte lika bra) haha anyway. bra respons. Men nu vågar jag inte mer. haha. feg som jag är. ^^, men ja. jag vet inget än. bara för att man är nyfiken betyder det inget. det märks ju senare. 🙂

”Oväntat. Men passar bra”

DSC07242

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.