det gör ont..

jag vet inte alls längre. Det gör så ont. Jag trodde att jag skulle bli glad igen. När jag visste att vi skulle ses.. Men nu är jag inte lika säker längre. Du verkar typ va sur o irriterad så det känns inte alls som om det blir något på söndag.. Jag hoppas det blir något. Jag saknar dig så förbannat mycket. Jag vet att det blir nåt. Men så kul att ev bara ses över dan.. Jag vill ju stanna hos dig, åtminstonde en natt. Att bara få ligga brevid dig i sängen.. Jag saknar det. fyfaaan. Varför har det blivit såhär? Är det mitt fel? Har jag gjort något?

Jag försöker att tänka positivt, men för helvete. när allt går emot en så äre faan inte lätt. Jag vill att det ska va som det var förut! för bara nåra månader sen. Typ december/januari. Då kändes allt så förbannat mycke lättare..
Nu känns det precis som om det var för exakt 1 år sen,, deprimerad som faan. och allt kändes skit. Ungefär så känns det nu.

Fast då hade jag andra att vända mig till. Nu känns det bara som om det är Nadja som finns där. Tack för att du finns Nadja <3 Inget utan dig! <3 Alla andra har försvunnit. Det känns pissigt.
Jag hoppas att Frans kommer finnas vid min sida föralltid. Jag vill inte leva utan dig. Jag älskar dig så förbannat mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag saknar dig så mycket att jag snart spricker av saknad. Det gör så ont att vara utan dig. Jag hoppas att du förstår mig.. Att du saknar mig också, eftersom,, det var ju 8 veckor sen vi sågs. Sen jag åkte till dig. Det känns så förbannat fel.. Det ska inte gå 2 månader innan du reagerar och frågar om vi ska ses.. Det är på tok 1 månad för mycket.. men men. Jag är glad att du frågade om vi skulle ses. Fast det känns dock som om det inte blir något. Då går jag sönder helt. Det kan jag lova…

Nu kan jag inte skriva mer.. Jag är alldeles för deppad för de.. Jag gråter så förbaskat. Det var ett tag sen som jag grät nu. men jaa. det kom tillbaka.. Som alltid. jaja…

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.