det börjar bli läskigt

Idag har jag varit i Söderköping. Vi gick runt o tittade på allting innan vi käkade mat på ett ställe, blev ingen glass idag. 😛 haha. Jag frågade roine om han kunde gissa vilken kändis de hade sagt att jag var lik, han sa att han visste och att det var hon. haha galet. Nu känns det lite läskigt, men men 😛

Efter Söderköping åkte vi andra vägen tillbaka till Linköping, små kurviga vägar förbi Ringarum, och alla små byhålor därute. 😛 Minnen… Tänkte tillbaka lite då. Det jag undrar är om han minns att det är min dag imorgon. Han borde göra det, för dagen efter är det en annan dag. Som också är viktig. 🙂 Men men, det återstår att se imorgon! Men men. Efter alla kringelikrokiga vägar blev det Åtvid på fika. Gick igenom ”City gallerian”. Affärerna hade lunchstängt. hahaha. Ojojoj. 😛 Hittade ett fik iaf. 🙂 hehe.

Väl hemma var jag trött o vilade en sväng, nu ska jag byta om och hoppa upp på min räser och cykla till gymmet. 🙂 Får bli iaf en gång denna vecka. Men red ju varje dag förra veckan så det ska va bra ändå. Fick ändå höra att jag gått ner ännu mer i vikt, fast jag ser det inte. Och inte de jag umgås med dagligen, men folk som inte sett mig på ett par veckor sa det, så då är det väl så. 🙂 haha.

jaja!

181136

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.