’ dead and gone

Stockholm igår. va helt okej. sprang runt o leta efter en speciell grej, en frän sak. hittade inget, men sen hittade jag EXAKT den jag ville ha, då blidde jag glad 🙂 får se hur de blir ^^ haha. åkte hem, jag gick till min far för jag hade typ fått post. och hon, taptim eller va hon nu heter gömde sig as usual 😮 trött jag blir. jaja sen gick jag hem till mamma.

va jätte trött igår så la mig tidigt, men bestämde vilken tid jag skulle träffa rilla sen typ 🙂 blir runt 10 i 5 🙂 blir jätte bra ^^ ah iaf efter skolan idag ska jag till ikano med nadja 🙂 nanan ^^ ah iaf. sen in till stan som sagt. vi ska prata ^^

va något jag skulle säga, nåt typ viktigt men minns inte vad de va. de va ju typ därför jag började blogga^^ jag letar fakta efter svordomar. men google funkar inte :/ ap segt äre. jag får damp på skiten fan 😮 urk.

jaja ska väl sluta skriva, skriver imorn eller nåt när jag kommer hem. om jag inte får för mig nåt annat ^^ man vet aldrig med mig nu för tiden ^^ skönt att det är helg snart 🙂 längtar verkligen ^^ nästa vecka har jag typ lamningsvaka 😮 det ska inte bli kul. men men. jaja orka.

Puss

Ohh I’ve been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone
Ohh I’ve been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.