day of beauty

Jag är SÖT idag! 🙂 Har gått lös med sminket och lekt med en massa färger för att sedan blanda dem med ytterliggare en färg. Blev coolt i slutänden, men blev inte samma färg som tröjan som jag hade hoppats på. hahaha! men jag är nöjd. och idag har jag plattat håret. och är SÅ nöjd med längden. lite längre vill jag kanske ha. men är ändå nöjd 🙂 Ibland vill jag ha kort på båda sidorna, alltså hela håret, o ibland inte 🙂

Nu ska jag snart åka till stan på middag och studenspex. wiho! Ha en bra dag folks, för det ska jag! JOHAN ÄR HEMMA!! 😀 ♥

DSC07078 DSC07088DSC07083crazy tjoho!

DSC07096mitt långa fina hår 🙂 börjar nästan gilla färgen nu. men bara nästan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.