dagen söndag

Ja som sagt så åkte jag till anton igårkväll (natt?). 🙂 Mysigt. ^^ vaknade väääldigt tidigt imorse. tror klockan kan ha varit 8 eller nåt. Klev upp ur sängen runt halv 10 kanske. jag trodde klockan var runt 10 när vi vakna liksom. haha. jaja. tog en dusch. tvättade håret. sen var jag halvt som halvt social med anton och anders. halvsov visserligen.

Blev hämtad. Åkte och hämta mårten i skägget, sen förbi mig en snabbis så jag fick hämta åksjuketabletter. sen fortsatte bilfärden till norrk. Där grillade vi. sen gick jag och sofie till ica vid strömmen. skvallertorget. 😛 jaja. sen äta glass och bara njuta av underbara vädret som var i norrk. Sen hem till sofie, somna. skrev en lista. funderar dock på att hoppa att bjuda in en person på fejjan o bara prata med denne. men jag får se. det märks. Sen tog jag bussen till anton. Klumphuvudet (jag) glömde ju mitt älskade cherry läppsyl hos honom. så fastnade där i 2 timmar. dels för att det regnade och dels för att jag var trött, blöt och kall ;P

Sen handla lite. Köpte en tidning. Horoskopet var SÅ klockrent. hahaha. wonderbart. sen tog jag Bertil och rejsade hem. Ån hela vägen fram till tekniska verken. där tog jag o cykla via gamla kontoret och hem. Nu ligger jag i sängen och spelar musik. och saknar.

Det kändes helkonstigt att vara i norrk idag. Åkte åt fel håll först så åkte förbi haga. och runt där, eneby? ja där 3an går, motsidan av klocket så att säga. ja runt där borta… sen förbi pizzeria vesuvio som väcker ännu mer minnen, redan innan jag träffade t liksom. ja. minnen är inte alltid bra. Det gör mig lite ledsen. men men.

DSC06410 (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.