*busvissel*

Lite bekräftelsebehov har man allt ibland. Och roligast är när man får ”komplimanger”/blir ”uppraggad” av främmande människor när man är som ”fulast”. Igår när jag cyklade till johannelund så hade jag regnbyxor på mig, och regnjacka, klänningen istoppad i byxorna så magen såg jätte bullig ut. Men det blev så varmt med regnjackan så jag tog av mig den, cyklar förbi det där stället vid ån där man sitter på en brygga över vattnet så att säga. Och ett gäng killar sitter där o när jag cyklar förbi börjar de busvissla och heja på mig. haha 🙂 Så himla gulligt! haha. När man ser ut som skit det är då de kommer.

För idag när jag cyklade hem från anton hade jag mina ridbyxor på mig (orkade inte byta om till klänningen igen efter stallet) så åkte det förbi en lastbil som tutade på mig och vinkade massor. Ja, det var en upplevelse det med, haha.

Och så natten till idag. ”Du är vacker” och något i stil med att man tyckte om att vakna med mig eller vad det var. Och mycket annat yrande komplimanger. Jag förstod inte riktigt vad som försökte sägas, men det blev bra tillslut. Det kändes också bra. Men vad som sas tänker jag inte säga högt, det är alldeles för privat. 🙂 Skrev ner det i min dagbok i alla fall så att jag får det nerskrivet någonstans så jag inte glömmer bort det. 🙂 Det var för gulligt för det. ^^

Och på tal om komplimanger, efter att jag sovit hos Anton första gången sa han ju något i stil med ”du ser halvt död ut” och att jag skulle ta det som en komplimang för jag levde ju. 😛 Idag sa jag något liknande till honom, hehe. bara ville säga det.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag ringa vårdcentralen. Har två bekymmer. Huvudvärken och en annan sak. Jag är jättenojig 🙁 Jag hoppas det inte är något, men det känns så nervöst, för nu har jag ju (såklart) googlat på just det som är problem. Och det är inte bra. 🙁 Men men. Det ska nog gå bra 🙂

IMG_7862

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.